skip to Main Content

Ondersteuner Contractmanagement en Administratie Jeugdhulp

Ben jij servicegericht, communicatief en een kei in administratieve en ondersteunende werkzaamheden? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

WIJ

hebben voor jou een leuke en afwisselende functie als ondersteuner contractmanagement en administratie jeugdhulp bij de Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland. Je denkt graag proactief mee met onze contractmanagers en ondersteunt hen op administratief gebied. Met jouw klantgerichte instelling ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, maar ook voor jeugdhulpaanbieders en gemeenten.

Er is een grote diversiteit aan taken waarbij je in overleg met je directe collega’s kunt afspreken waar jouw focus ligt:

 • Je beheert de mailbox en telefonische servicedesk jeugdhulp en je beantwoordt daarbij de meest uiteenlopende vragen van jeugdhulpaanbieders en gemeenten;
 • Je verwerkt berichten in het digitaal berichtenverkeer met jeugdhulpaanbieders en voert diverse controles uit op de ingediende berichten;
 • Je verwerkt en controleert de juistheid van facturen;
 • Je notuleert overleggen van contractmanagers met jeugdhulp-aanbieders en houdt actie- en besluitenlijsten bij.

Kortom, een leuke, afwisselende functie in een maatschappelijk zeer relevant werkveld.

JIJ bent een proactieve ondersteuner die initiatieven neemt en samenwerkingsgericht is. Je bent verbindend en communicatief; je werkt nauwkeurig, signaleert waar dingen niet goed gaan en komt met creatieve oplossingen om het werk van de Serviceorganisatie Zorg te verbeteren.

Verder vragen wij van jou:

 • Een relevante opleiding op Mbo / Mbo+ niveau;
 • Vaardigheid in het werken in digitale systemen;
 • Affiniteit met en/of kennis van Jeugdhulp is een pré.

ONS TEAM

bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste en betrokken medewerkers die nauw met elkaar samen werken: ondersteunend medewerkers, contractmanagers, financieel adviseurs, data-analisten, een contractbeheerder en medewerkers van de Jeugdbeschermingstafel. De organisatie wordt aangestuurd door de directeur.

De Serviceorganisatie Zorg is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Per 2024 breiden we onze werkzaamheden uit vanwege de aansluiting van extra gemeenten. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het contractmanagement, de monitoring, de financieel-administratieve afhandeling, controle en verantwoording van jeugdhulp. Daarnaast verzorgen we de Jeugdbeschermingstafel. Namens de gemeenten heeft de Serviceorganisatie Zorg zo’n 150 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer € 86 miljoen. Zie voor meer informatie onze website Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als ondersteuner. Verder hebben we voor jou:

 • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 4.052,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8);
 • Jaarcontract met de intentie tot een vast contract;
 • Prettige werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
 • Invloed op je werktijden en mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof en zorgverlof.

ENTHOUSIAST

geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 1 oktober. De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Lonneke de Groot via 06 – 4616 5078. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marjolein van der Meij via 06 – 3633 8450. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Na de sluiting verdwijnt de vacature van de website.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Sluitingsdatum:
01-11-2023

Uren per week:
28 tot 36 uur

Maand­salaris:
€2.878 – €4.052

Salaris­niveau:
Schaal 8

Niveau:
MBO

Plaatsingsdatum:
12-09-2023

Back To Top