skip to Main Content

Holland Rijnland is aangesloten op het berichtenverkeer

Inmiddels is een geautomatiseerde verbinding met het GBA-V register tot stand gebracht. De afgelopen weken hebben we een technisch probleem gehad rondom de implementatie van het GBA-V. Dit leidde ertoe dat we uw berichten wel konden ontvangen, maar niet konden voorzien van een antwoord. In de afgelopen week hebben we de gerealiseerde verbinding getest.

Holland Rijnland verwerkt momenteel al uw verzonden JW-berichten en initiële vulling

Sinds dinsdag 28 maart 2017 zijn wij de eerder door u verzonden JW-berichten (periode januari-maart 2017), te beginnen met de JW315’s, aan het verwerken. We hebben inmiddels ruim 1.250 JW315’s ontvangen, die deze en komende week worden verwerkt.

Indien u uiterlijk 7 april 2017 van de door u aangeleverde cliënten geen JW 301 bericht van Holland Rijnland heeft ontvangen, neemt u dan contact op

De door u, indien correct, aangeleverde initiële vulling bij het jaarwerk 2016 wordt ook in de loop van deze en volgende week naar u middels een Jw301 verstuurd. Ons verzoek om te controleren of u van alle cliënten in de loop van volgende week een JW301 heeft ontvangen. Heeft u uw berichten nog niet retour ontvangen? Wacht dan tot volgende week vrijdag 7 april met reageren, zodat we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan de inhaalslag. Indien u geen JW 301 heeft ontvangen voor een of meerdere cliënten, dan verzoeken we u alsnog een JW315 te sturen voor de betreffende cliënt(en).

Heeft u nog vragen, dan ontvangen wij deze graag op jeugdhulp@hollandrijnland.nl.

Back To Top Ga naar de inhoud