skip to Main Content

Secretaris jeugdbeschermingstafel

WIJ hebben voor jou een mooie, ondersteunende functie waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan goede zorg voor kwetsbare kinderen en gezinnen. Je nodigt jeugdigen, hun ouders en betrokken (zorg)partijen uit voor gesprek voor de Jeugdbeschermingstafel waar besproken wordt wat de beste oplossing is om te komen tot een goede opvoedsituatie van de kinderen. Je maakt verslag en bewaakt de afspraken die gemaakt worden. Je regelt alle bijkomende zaken, zodat de gesprekken onder goede randvoorwaarden kunnen plaatsvinden.
Kortom, een belangrijke en afwisselende functie met flink wat maatschappelijke betrokkenheid. Ben jij gemotiveerd om je voor deze jeugdigen en gezinnen in te zetten? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

JIJ bent een stevige persoonlijkheid en je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen. Je kunt goed plannen en organiseren, en je werkt nauwkeurig. Je bent integer, stressbestendig en flexibel. Verder ben je erop bedacht dat er sprake kan zijn van een emotionele belasting als gevolg van de complexe casuïstiek die aan de overleggen wordt besproken.

Verder beschik je over:

 • Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Minimaal 2 jaar recente ervaring in rol van secretaris;
 • Bij voorkeur recente kennis van en ervaring met relevante werkprocessen van jeugdzorgketen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling);
 • Je hebt ervaring met conflicthantering en kan omgaan met agressie;
 • Je hebt ruime ervaring in het voeren van secretariële, administratieve en organisatorische taken ter ondersteuning incl. verslaglegging

ONS TEAM is een klein zelfstandig functionerend team bestaande uit 2 voorzitters Jeugdbeschermingstafel en een secretaris. Wij maken onderdeel uit van de Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland. Dit is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor diverse uitvoerende taken ten aanzien van de jeugdhulp namens deze gemeenten.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als secretaris. Verder hebben we voor jou:

 • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 4.052,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8).
 • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners.
 • Werken in het Westen Academie waar trainingen, workshops en webinars worden aangeboden voor medewerkers van Holland Rijnland.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.
 • Thuis werken deels mogelijk.
 • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie zo snel mogelijk maar uiterlijk 5 november tegemoet.
De sollicitatiegesprekken vinden zo snel mogelijk plaats. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Nancy Cooman via 06 – 31 79 87 29 of Jerre Uphoff via 06 – 82 60 52 39.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Sandra Warmerdam, recruiter, via 06 39590780. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne sollicitanten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteer nu

Sluitingsdatum:
05-11-2023

Uren per week:
Parttime

Maand­salaris:
maximaal € 4.052,-

Niveau:
MBO 4

Back To Top Ga naar de inhoud