skip to Main Content

(Senior) Financieel adviseur jeugdhulp

32-36 uur, max. € 6.470,- bij 36 uur (schaal 12) of max.€ 5.725,- bij 36 uur (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wil jij maatschappelijk betrokken zijn? Draag jij graag bij aan een goede financiële sturing op de regionale jeugdhulp? En vind je het een uitdaging daarin samen te werken met gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

WIJ zoeken een stevige financieel adviseur die in samenwerking met de financiële collega’s vorm kan geven aan onze financiële sturing en in- en extern een strategisch adviesrol kan vervullen.
Je adviseert de interne collega’s bij complexe financiële vraagstukken in het contractmanagement van jeugdhulpaanbieders. Je overlegt met financials en controllers van zowel gemeenten als zorgaanbieders. Je denkt met gemeentelijke beleidsadviseurs mee over strategische beleidsvraagstukken. Je geeft sturing aan de opstelling van de P&C-producten betreffende de jeugdhulpmiddelen van 12 gemeenten in onze regio, zoals begroting, prognoses en de jaarafrekening en presenteert deze financiële producten aan wethouders Jeugdhulp.
Daarnaast denk je mee over de verdere ontwikkeling van onze bedrijfsvoering. Je adviseert over hoe te sturen op jeugdhulp, over monitoring, analyses en procesverbeteringen.

Een collega beschrijft de functie als volgt: “Wat is er zo leuk aan de functie van financieel adviseur binnen de SOZ? Het is een dynamische functie, waarbij je veel mag schakelen tussen de verschillende stakeholders. Denk hierbij aan je eigen collega’s, de gemeenten die aangesloten zijn bij onze regio en de zorgaanbieders. De diversiteit aan stakeholders en vraagstukken, geeft een grote afwisseling van werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat voor mij elke dag een feestje is!”

Kortom, een veelzijdige en maatschappelijk relevante functie waarin jij jouw financiële expertise en adviesvaardigheden goed kwijt kunt!

JIJ bent een sparringpartner voor management en medewerkers binnen de Serviceorganisatie Zorg en voor onze externe partners. Met jouw proactieve instelling, gekoppeld aan kennis en ervaring, beschik je over de expertise én de drive om een effectieve bijdrage te leveren aan de werkzaamheden in onze organisatie. Je schakelt snel tussen de verschillende niveaus waarop je adviseert. Je bent scherp op de financiële gevolgen van keuzes. Jouw adviesvaardigheden maken van jou een gewaardeerde, professionele partner. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of een economische studie;
  • Minstens vijf jaar werkervaring op financieel gebied;
  • Ervaring met gemeentefinanciën, opgedaan bij een gemeente, een accountantskantoor of op een andere wijze deze ervaring opgedaan.

ONS TEAM bestaat uit ongeveer 25 medewerkers: enthousiaste contractmanagers, projectondersteuners, financieel adviseurs, een data-analist en een contractbeheerder. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en met de accountmanagers van de deelnemende gemeenten. De organisatie wordt aangestuurd door de directeur.

De Serviceorganisatie Zorg is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het contractmanagement, de monitoring, de financieel-administratieve afhandeling, controle en verantwoording van jeugdhulp. Namens de gemeenten heeft de Serviceorganisatie Zorg zo’n 150 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer € 85 miljoen.
Daarnaast verzorgen wij de regionale Jeugdbeschermingstafel.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als financieel allrounder in een klein team, waar je in de breedte de financiële taken oppakt. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 6.470,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 12) tot maximaal € 5.725,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11);
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm;
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof en zorgverlof.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet en gaan bij een mogelijke match graag in gesprek. Wegens uitbreiding van onze taken per 2024 en de voorbereidingen daarop staat deze vacature langere tijd uit. We checken de reacties regelmatig en proberen je een snelle terugkoppeling te geven op je sollicitatie. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt de vacature mogelijk eerder gesloten. Wacht dus niet te lang met reageren!

Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Ismael el Barzouhi, concerncontroller, telefoonnr. 06 – 1740 8966 of Mieke Hogervorst, directeur, 06-23546295.
Heb je vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Marjolein van der Meij, recruiter, via 06 – 3633 8450.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

Sluitingsdatum:
02-07-2023

Uren per week:
32 tot 36 uur

Maand­salaris:
€4781 – €6470

Salaris­niveau:
Schaal 12

Niveau:
WO

Plaatsingsdatum:
24-05-2023

Back To Top Ga naar de inhoud