skip to Main Content

Ondersteuner Contractmanagement en Administratie Jeugdhulp

Draag jij graag bij aan een goede sturing op de regionale jeugdhulp? En vind je het leuk daarin samen te werken met gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

WIJ hebben voor jou een functie waarin jij zowel je zakelijke kwaliteiten als je maatschappelijke betrokkenheid volop kunt inzetten. Je ziet namens 12 gemeenten toe op de uitvoering van contracten met aanbieders in de jeugdhulp. Daarbij heb je intensief te maken met de jeugdhulpaanbieders en werk je nauw samen met accountmanagers van gemeenten.

Als contractmanager voer je regelmatig gesprekken met jeugdhulpaanbieders over de realisatie van het contract. Je signaleert knelpunten in het zorgaanbod en brengt jouw advies in bij de samenwerkende gemeenten. Je maakt afspraken met aanbieders over de inzet van hun budget en draagt bij aan het opstellen van de regionale begroting Jeugdhulp. Je speelt een actieve rol bij de doorontwikkeling van het contractmanagement en werkt daarin nauw samen met de collega’s van financiën en data-analyse.

Kortom, een leuke en afwisselende functie met grote maatschappelijke relevantie.

JIJ bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en financieel inzicht. Je bent een strateeg die initiatief neemt, processen stevig neerzet en begeleidt, en risico’s en prioriteiten helder heeft. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van contractmanagement en jeugdhulp;
  • Bij voorkeur werkervaring opgedaan bij gemeentelijke organisatie (Jeugdwet en/of WMO), een zorgaanbieder, zorgkantoor (WLZ) of zorgverzekeraar (Zvw).

ONS TEAM bestaat uit ongeveer 25 medewerkers; enthousiaste contractmanagers, projectondersteuners, financieel adviseurs, een data-analist en een contractbeheerder. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en met de accountmanagers van de deelnemende gemeenten. De organisatie wordt aangestuurd door de directeur.

Collega Monique over het team: “Je komt te werken met enthousiaste collega’s waarbij iedereen een eigen verantwoordelijkheid heeft. Je werkt mee aan de kwaliteit van de jeugdhulp in een dynamisch werkveld. De sfeer in het team is open, informeel, collegiaal en wij zijn betrokken bij elkaar. Er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zijn gelegen op een steenworp afstand van centraal station Leiden.”

De Serviceorganisatie Zorg is een uitvoeringsorganisatie die per 1 januari werkt voor 13 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het contractmanagement, de monitoring, de financieel-administratieve afhandeling, controle en verantwoording van jeugdhulp. Daarnaast verzorgen we de Jeugdbeschermingstafel. Namens de gemeenten heeft de Serviceorganisatie Zorg zo’n 150 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer € 100 miljoen.
Zie voor meer informatie onze website Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland – Holland Rijnland.

ONS AANBOD

voor jou is een afwisselende functie als contractmanager. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 5.725,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11);
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Prettige werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof en zorgverlof.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 25 oktober. en gaan bij een mogelijke match graag in gesprek. De gesprekken kunnen plaatsvinden in de week van 23 of 30 oktober. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Mieke Hogervorst (directeur) via 06-2354 6295 of Monique Duindam (contractmanager) via 06-8686 3800. Heb je vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Sandra Warmerdam, via tel. 06 – 3959 0780.

Solliciteer nu

Sluitingsdatum:
25-10-2023

Uren per week:
32-36 uur

Maand­salaris:
max. € 5.725,-

Salaris­niveau:
Schaal 11

Niveau:
HBO

Plaatsingsdatum:
10-10-2023

Back To Top Ga naar de inhoud